Disse vejledninger findes kun på engelsk.
Bliver mine data fjernet, hvis jeg afinstallerer?
Deaktivering beholder din historik og dine indstillinger. Sletning af pluginnet kører afinstallationen, som fjerner logtabellen og alle indstillinger og planlagte oprydninger.