Disse veiledningene finnes bare på engelsk.
Fjernes dataene mine hvis jeg avinstallerer?
Deaktivering beholder historikken og innstillingene dine. Sletting av pluginen kjører avinstallasjonsprogrammet, som fjerner loggtabellen og alle innstillinger og planlagte opprydninger.