De här guiderna finns bara på engelska.
Tas mina data bort om jag avinstallerar?
Inaktivering behåller din historik och dina inställningar. Att radera pluginet kör avinstallationen, som tar bort loggtabellen och alla alternativ och schemalagda rensningar.