Worden mijn gegevens verwijderd als ik de plugin verwijder?

Deactiveren bewaart je geschiedenis en instellingen. Het verwijderen van de plugin start het verwijderprogramma, dat de logtabel verwijdert en alle opties en geplande opschoningen weghaalt.