Intet forsvinder for altid, før du er sikker.
Filer, du fjerner, havner først i en papirkurv. De forsvinder fra mediebiblioteket, men bliver på serveren i en opbevaringsperiode, du selv vælger, så alt, du får brug for, kan lægges tilbage. Først når perioden udløber, bliver de slettet.
- En papirkurv med din egen opbevaringsperiode
- Gendan enhver fil, før den udløber
- Se, hvad der står til at blive slettet inden for de næste 7 dage