Niets is voorgoed weg totdat je het zeker weet.
Bestanden die je verwijdert, gaan eerst naar een prullenbak. Ze verdwijnen uit de mediabibliotheek, maar blijven op de server staan gedurende een bewaartermijn die jij kiest, zodat je alles wat je nodig hebt kunt terugzetten. Pas als de termijn afloopt, worden ze verwijderd.
- Een prullenbak met je eigen bewaartermijn
- Zet elk bestand terug voordat het verloopt
- Zie wat er de komende 7 dagen wordt verwijderd