Ingenting forsvinner for godt før du er sikker.
Filer du fjerner, havner først i en papirkurv. De forsvinner fra mediebiblioteket, men blir liggende på serveren i en oppbevaringsperiode du velger selv, så alt du trenger, kan hentes tilbake. Først når perioden er ute, blir de slettet.
- En papirkurv med din egen oppbevaringsperiode
- Gjenopprett hvilken som helst fil før den utløper
- Se hva som skal slettes de neste 7 dagene