Disse veiledningene finnes bare på engelsk.
Kan jeg skjule klasser jeg er ferdig med å plassere?
Ja. Huk av for «skjul ferdige» øverst i Klasser-listen i planleggingsskuffen. Alle klasser som har nådd ukemålet sitt, skjules, så bare de som fortsatt trenger økter, vises. Fjern haken for å se alle igjen.