Kan ik klassen verbergen die ik al heb ingepland?

Ja. Vink “voltooide verbergen” aan bovenaan de lijst Klassen in de planner. Elke klas die haar wekelijkse doel heeft gehaald, wordt verborgen, zodat alleen de klassen die nog sessies nodig hebben zichtbaar zijn. Vink het uit om ze weer allemaal te zien.