Disse veiledningene finnes bare på engelsk.
Hvordan vet jeg om jeg har endringer som ikke er publisert ennå?
En gul «upubliserte endringer»-merkelapp vises i planleggerens verktøylinje når du har redigert timeplanen siden forrige publisering. Klikk «Publiser økter» for å se gjennom endringene og publisere dem (eller fortsett å jobbe i utkast).