Disse veiledningene finnes bare på engelsk.
Fjernes dataene mine hvis jeg avinstallerer?
Deaktivering beholder historikken og innstillingene dine. Sletting av pluginen kjører avinstallasjonsprogrammet, som fjerner loggtabellen og alle innstillinger og planlagte opprydninger.
Var dette nyttig?
Takk for tilbakemeldingen.
Beklager at dette ikke svarte på spørsmålet. Takk for at du sa ifra: vi bruker det til å forbedre veiledningene.
Trenger du fortsatt hjelp? Logg inn på kontoen din og opprett en supportsak. De som skrev koden hjelper deg, og de fleste saker besvares samme arbeidsdag.