Deze handleidingen zijn alleen in het Engels beschikbaar.
Worden mijn gegevens verwijderd als ik de plugin verwijder?
Deactiveren bewaart je geschiedenis en instellingen. Het verwijderen van de plugin start het verwijderprogramma, dat de logtabel verwijdert en alle opties en geplande opschoningen weghaalt.
Was dit nuttig?
Bedankt dat je het laat weten.
Jammer dat dit je vraag niet beantwoordde. Bedankt voor je melding: we gebruiken het om de handleidingen te verbeteren.
Nog steeds hulp nodig? Log in op je account en maak een supportticket aan. De mensen die de code hebben geschreven helpen je, en de meeste tickets worden dezelfde werkdag beantwoord.